A través de la federació catalana de rugbi ens fan arribar aquesta carta. S’estan buscant voluntaris per portar medicació a aquelles persones que es troben en grups de risc i no poden sortir de casa.

“Benvolguda

 

Us informem que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha arribat a un acord amb el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) per fer una crida al món de l’esport federat que permeti aconseguir voluntaris que ajudin les farmàcies a fer arribar la medicació a les persones vulnerables que, per diversos motius, no poden anar a recollir-la a la farmàcia.

Els voluntaris, majors d’edat i federats en algun esport, rebran la petició de servei de les farmàcies a través d’un SMS al seu mòbil. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.

Els federats que estiguin interessats a col·laborar han d’omplir el formulari següent https://www.farmaserveis.cat/farmaserveis_gestio/public/VOLUNTEER/COFB/form/register_sport , si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l’aplicació que gestionaaquest servei. Una vegada entrin a l’aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle. En qualsevol moment, podran indicar que no estan disponibles per no rebre cap avís.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i pugueu distribuir-ho.

Salutacions cordials.

Jordi Sans Juan

Director”