Resum del cap de setmana

INEF/Hospi

INEF/Hospi

L’equip de l’INEF/L’Hospitalet es va desplaçar a Oliva per disputar la primera sèrie de la Copa de la Reina de 7s on va obtenir una brillant quarta plaça només per darrera d’Hortaleza, Majadahonda i CRAT. Tots els resultats de la participació de l’Oliva 7s aquí.

 

Hospi/INEF

Per la seva part L’Hospitalet/INEF es desplaçava a Andorra per disputar la Copa Catalana de Seven on obtenia una meritòria 5è lloc després de caure derrotat per la mínima davant del Lleida i imposar-se al FC Barcelona i CNPN.

L’equip S16 viatjava a Vilanova per jugar la mateixa competició de la seva categoria i va acabar imposant-se en el torneig després d’acabar en victòria tots els seus enfrontaments.

Bona jornada de la categoria S14 que va disputar la Copa Catalana de Seven de la Federació Catalana de Rugby a la Feixa Llarga. Teniu les fotos de la participació al torneig aquí.

Finalment l’Escola entrenava a la Feixa Llarga per a la preparació del torneig que en breu jugarà a la Comunitat Valenciana. Algunes imatges de l’entrenament aquí.