Resum del cap de setmana del 1 i 2 de juny

L’INEF/Hospi viatjava a Alzira per disputar la segona sèrie de la Copa de la Reina de 7s. L’equip riberenc va realitzar un gran torneig i s’imposava en tots els seus partits a excepció de l’últim partit on queia derrotat per Majadahonda per un assaig d’or. Després de les dues jornades l’equip de L’Hospitalet ocupa la tercera posició en la classificació per darrera de Majadahonda i CRAT.

A falta de l’última sèrie de la competició a Montecastillo (Cadis) l’equip es troba en disposició de millorar la sisena plaça aconseguida en aquesta competició la passada temporada.

Fotos: Luis Conte
Més fotos

Per la seva banda, L’Hospi/INEF va disputar els últims partits d’aquesta temporada corresponents a la Copa Catalunya de 7s que organitza la FCR. L’equip es desplaçava a terres gironines, L’Hospi/INEF queia derrota en els seus enfrontament amb CNPN i BUC i acabava guanyant l’últim partit davant AVRFCB aconseguint la tercera posició final a la Copa Catalunya.

 

 

El S14 es desplaçava a Vilanova i la Geltrú on dos conjunts de l’Hospitalet, el Barça i el Sant Cugat “B”, el Liceu Francès i el Calafell van jugar la jornada de clausura del Campionat de Catalunya S14 de 7s ja sense opcions a títol. Fotos aquí.

L’Escola va participar a la Jornada de Portes obertes que organitzava el Consell Esportiu de L’Hospitalet per mostrar a tothom que s’apropava a les nostres instal·lacions el funcionament del nostre esport. A més va aprofitar per entrenar de cara al proper desplaçament a Elna (més fotos)