Resum del 16 i 17 de novembre

Cap de setmana carregat d’activitat en què van jugar gairebé tots els equips de club.

El dissabte començava amb un entrenament de l’escola i amb alguns jugadors de l’escola participant en el cros escolar organitzat per l’ajuntament de l’Hospitalet als voltants de la Feixa Llarga.

Mentre a la Feixa Llarga l’equip sub 18 disputava un amistós contra Gòtics, el sub 14 guanyava a la Teixonera a Químics amb punt bonus. Amb aquest resultat el S14 comparteix liderat amb el Tarragona a la segona categoria.

A les 13h va començar el partit del femení territorial contra el Shamrock de Mallorca. Malgrat el 0-19 de el resultat final, no va ser fins l’última jugada de la primera part que les visitants van aconseguir obrir el marcador. A la segona part tot i tenir moltes fases de domini local no aconseguim transformar en punts i les mallorquines van aconseguir dues marques més.

Després del femení, el Sènior B va jugar contra el CEU que es va presentar a el partit escàs de jugadors i sense suficients primeres línies, cosa que va afectar el desenvolupament del partit amb meles no disputades. El partit va ser clarament dominat pels nostres que, tot i que no van fer el seu millor partit van aconseguir un ampli resultat, suficient per endur-se la victòria i el bonus ofensiu.

Diumenge el S18 va jugar un altre amistós en aquest cas fora de casa contra la UES completant així una jornada en què no van jugar els primers equips sènior masculí, femení i S16.

EQUIP CONTRARI RESULTAT MEDIA CLASSIFICACIÓ
Sènior B CEU B RCLH 48-12 Aquí
Territorial Femení Shamrock Hospi/Inef 00-19 Shamrock Aquí
S18 Gòtics RCLH 24-42 Gòtics Aquí
S18 UES RCLH 49-19 UES
S14 Químics RCLH 52-12 Químics Fotos Aquí
Escola ENTRENAMENT