Resum del cap de setmana

INEF/Hospi es desplaçava a Montecastillo (Cadis) a disputar la tercera sèrie de la Copa de la Reina de 7s. La primera jornada l’equip va derrotar amb claredat a Albéitar i Universidad de Sevilla però queia derrotat amb Tecnidex València, tot i així es classificava per jugar, a la segona jornada, els llocs del 1r al 8è.

La segona jornada s’iniciava amb una ensopegada davant Cisneros per 2 punts el que allunyava l’equip riberenc de les posicions d’honor del campionat. Les noies de Maria Ribera ho van superar i van acabar imposant-se a Olímpico Pozuelo i Sanse Scrum per acabar en la cinquena posició de la sèrie.

En el còmput total de les tres series l’equip guanyador de la competició va ser Majadahonda que obtenia el guardó per tercera vegada. INEF/Hospi  ha aconseguit una meritòria quarta plaça final. Fotos aquí.

Per la seva banda l’Escola, S14 i S16 participaven al seven platja de Sitges on a part de la diversió d’aquest tipus de tornejos van obtenir bons resultats. S16 finalitzava la competició en tercera posició i el S14 ho feia en segona, L’Escola va participar en les categories de Sub 8 i Sub 12 i els nostres jugadors i jugadores van gaudir d’un fantàstic dia de rugbi i platja.