Resum del 22-23 de febrer

Un cop més us portem tota l’activitat de l’últim cap de setmana dels nostres equips.

En primer lloc l’escola va tenir entrenament a la Feixa Llarga.

El sub 14 no va poder acostar-se a la meitat alta de la taula a l’patir una derrota contra torroella a casa.

El sub 16 no perd punts en la seva lluita amb Tarragona i Sant Cugat pel liderat de la categoria. Es troben els tres equips separats per una distància de 5 punts. Important victòria dels nostres contra CRUC a casa.

El sub 18 no va poder mantenir la ratxa de victòries i va perdre contra el lider de la categoria i va cedir la segona plaça a l’FCB. Encara tot per decidir, viurem uns play offs apassionants.

L’equip femení territorial va tornar a guanyar després de la derrota contra el FCB i pràcticament assegura la segona posició en aquesta segona fase de la lliga.

El sènior B va veure cancel·lat el seu partit contra la UES B gràcies a la Incompareixença dels de Sant Boi per falta d’efectius, de manera que 5 puntons més i continuen líders de la categoria.

El primer equip sènior masculí no va poder tornar de Sant Cugat amb una victòria, un empat que compromet la cinquena plaça ue es jugarà la propera setmana en el duel directe contra CNPN a la Feixa Llarga.

El primer equip sènior femení tampoc va aconseguir la victòria en la seva visita a Valladolid, però va aconseguir el punt bonus defensiu amb el que assegura el playoff per la permanència i condemna a les val·lisoletanes a la DHB la propera temporada.

 

 

EQUIP CONTRARI RESULTAT MEDIA CLASSIFICACIÓ
DHB Sant Cugat St Cugat 20-20 RCLH  

 

Aquí
DHF El Salvador El Salvador 22-20 RCLH Aquí
Sènior B UES B UES B 00-21 RCLH Aquí
Fem. B Químics RCLH 54-12 Químics Aquí
S18 Sant Cugat RCLH 10-20 ST Cugat Aquí
S16 CRUC RCLH 53-07 CRUC Aquí
S14 Torroella RCLH 22-58 Torroella Aquí
Escola Entrenament