Resum Cap de setmana

Resum del 11-12 gener

Primer cap de setmana de l’any amb activitat per a tots els equips de club.

Divendres dia 10 els nostres petits de l’escola van rebre la visita de l’equip sènior del Fair Field de (USA) que es troba realitzant una gira per Europa i que s’enfrontaria a l’endemà contra el segón equip sènior. Van gaudir d’un clínic en el qual els americans van mostrar el seu mètode de preparació previ als partits i alguns exercicis tècnics. Dissabte l’escola va gaudir d’un altre entrenament com és habitual en els caps de setmana, per a seguir aprenent i formant-se en aquest esport.

 

 

A la Feixa Llarga a les 11h començava el partit amistós entre el sènior B i el Fair Field, partit de preparació per a la segona fase de la lliga del segon equip.

Els equips S14 i s16 van aconseguir victòries molt importants a domicili en els seus desplaçaments a Sant Cugat i Badalona respectivament.

A les 16.30 començava el partit del primer equip contra Fenix, tercer classificat i últim campió de la competició. En un partit en què els nostres sempre van dominar en el marcador amb una victòria molt treballada en defensa on va estar la clau de la victòria.

Una altra victòria va venir després de el partit sènior on el S18 va aconseguir 1 importantíssima victòria contra el FCB, segon classificat. Està victòria acosta a 2 punts tan sols als nostres del cap de la competició.

Diumenge a les 11.30 el primer equip femení s’enfrontava a Majadahonda, tercer classificat. Un partit molt complicat en el qual gairebé salta la sorpresa ja que es va decidir en els últims minuts en favor de les visitants. Tot i així molt bona imatge de les noies que servirà per agafar confiança en el que resta de competició. Com a mostra d’agraïment per part de l’equip a la feina realitzada per Julio al club, les noies li van demanar fer el repartiment de les samarretes de joc.

Finalment per tancar el cap de setmana competitiu, el segon equip femení s’enfrontava a l’FCB en el primer partit de la segona fase. Partit complicat en el qual les visitants van demostrar la seva superioritat i en la qual no vam poder regalar una victòria als nens de la casa Ronald Mcdonald que van venir a visitar-nos.

 

 

 

EQUIP CONTRARI RESULTAT MEDIA CLASSIFICACIÓ
DHB Fénix RCLH 19-15  

 

Aquí
DHF Majadahonda Inef/RCL’Hospitalet 22-25 Majadahonda Fotos Aquí
Sènior B Fair Field RCLH 60-12 Fair Field Aquí
Fem. B FCB RCLH 05-43 FCB Fotos Aquí
S18 FCB RCLH 46-29 FCB Aquí
S16 Badalona Badalona 26-55 RCLH Aquí
S14 St Cugat B St Cugat B 07-105 RCLH Aquí