Lliurament de joguines

Alguns jugadors i jugadores dels equips sènior acompanyats de membres de la junta del club i representants de la Fundació Alba Perez, van tenir l’oportunitat i la gran sort de portar les joguines recollides al nostre club per als nens i nenes acollits a la casa Ronald McDonald el dissabte 4 de gener.
No vam poder lliurar els regals directament als nens i nenes de la casa, ja que es trobaven a l’hospital o estaven ja a les seves habitacions de manera que vam tornar a anar el dia 5 per ser presents esperant als Reis Mags, que venien en Harley!
Mentre esperavem vam tenir el plaer de gaudir de l’actuació de Sofia, finalista en “La Voz Kids” i compartim amb ella moments musicals de gran qualitat.
Vivim moments molt intensos i emotius quan es van repartir els presents entre els nens i nenes que esperaven amb gran il·lusió aquest moment.
Després, vam compartir juntament amb les famílies un berenar en què parlem sobretot de viure el present al màxim.
Ens vam anar amb la tasca feta: el propòsit era deixar regals per, que la nit de Reis tinguessin tots regals
Però la veritat és, que ens vam anar amb la, sensació d’haver fet molt mes que, això … regalar somriures i felicitat. I és que veure l’optimisme amb què viuen aquestes famílies no té preu. Ens van donar una, gran lliçó d’esperança i positivitat.
Aquest ha, estat el nostre millor regal de Reis sens dubte.
Gràcies