Final de la Lliga Iberdrola

Avui s’ha fet públic on es disputarà la final de la Lliga Iberdrola de Rugby femení de la Federació Espanyola de Rugby.

Concretament el camp de La Terrazas de Alcobendas serà l’escenari de la final el proper diumenge 24 de març a les 11 hores.

El CRAT A Coruña i l’INEF / L’Hospitalet arriben a aquesta gran final després d’imposar-se per marcadors mínims al seus rivals madrilenys a les semifinals. El CRAT es desfeia a domicili del Complutense Cisneros per un sol punt de diferència (27 a 28). Per la seva banda l’INEF / L’Hospitalet feia el mateix contra el Majadahonda i guanyava al camp de les “majariegas” per un ajustat 24 a 26.

Els duels durant aquesta temporada entre CRAT i INEF/L’Hospitalet fan preveure un partit molt igualat i disputat. Les corunyeses feien seu el camp de la Feixa Llarga al batre a domicili l’equip català per 9 a 24. En el partit de tornada, fa escasament dues setmanes, les osses guanyaven per un clar 5 a 30 i s’asseguraven un lloc a les semifinals.

La final es disputarà el diumenge 24 de març, a les 11:00 hores, en el camp de Las Terrazas de Alcobendas (Madrid) y serà ofert en directe per Teledeporte, una mostra més del pes que està adquirint l’oval femení en els últims temps de la ma del seu patrocinador, Iberdrola.