SUB-10

4 comments

 1. Bon dia!

  Podrieu fer-me arribar info sobre el l’escola? Know how, horaris, competicions, preus….
  Hi ha possibilitat de fer visita i prova per veure si al meu fill li agrada aquest esport?

  Gràcies 🙂

  1. Hola Sònia, ens alegrem molt que t’hagis interessat pel nostre esport, pel que fa a les preguntes que planteges, els entrenament començaran el 4 de setembre encara que el dia 1 hi haurà una activitat especial amb motiu de les festes de Bellvitge però encara no tinc l’hora. Els entrenaments normals de l’escola son els dimecres i els divendres de 18.00 a 19.00 hores i els dissabtes de 10.00 a 12.00 hores. L’escola no competeix com la resta de categories, al llarg de la temporada fan 6 o 7 trobades de totes les escoles de Catalunya organitzades per la Federació Catalana de Rugby on es juguen partits i s’acaba amb un gran tercer temps (ja us explicarem de que va això) i si la situació ens ho permet al final de temporada s’organitza un viatge per jugar amb algun equip de fora de Catalunya. El preu és de 300€ tota la temporada.
   Si et sembla bé podem concertar una visita, coneixeu les instal·lacions i als responsables de l’escola. Et deixo el meu nom i el telèfon: Eduard 678 675 776.

   Fins aviat!

  1. Bon dia Xavier, els sub10 formen part de l’escola que entrena dimecres i divendres de 18.00 a 19.30 i els dissabtes a partir de les 10 o bé tenen trobada (competició d’escoles de diferents clubs) o bé entrenament al nostre camp. Passa’t pel camp qualsevol dia d’aquests i demana pels responsables de l’escola que et donaran tots els detalls.

Join the Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *