Rugby Club L'Hospitalet, Fundación Alba Pérez i  Marc Congost
El Rugby Club L’Hospitalet i la Fundación Alba Pérez contra el càncer infantil

Ahir al vespre, a les oficines del RC L’Hospitalet, es va formalitzar un conveni de col·laboració entre el Rugby Club L’Hospitalet i la Fundación Alba Pérez, dedicada al finançament de beques controlades que lluiten contra el càncer infantil i que ja estan donant resultats molt prometedors en el laboratori.

En declaracions del dos presidents, Domènec Rodríguez per part del Rugby Club L’Hospitalet i Rafael Pérez per part de la Fundación Alba Pérez, l’acord es valora molt positivament per ambdues parts i que significa un pas més per al club en l’ajuda i visualització de situacions reals que necessiten d’ella, com el càncer infantil, i que tantes vides de nens i nenes pot salvar si entre tots posem el nostre gra de sorra per que es tracta d’això, de jugar plegats aquest gran partit que és la vida dels més vulnerables.

La visualització de la  Fundación Alba Pérez es farà present amb el seu logotip als pantalons dels equips sèniors que militen a la Divisió d’Honor de la FER i que és una de les parts més visibles de l’equipació.

La idea és renovar aquest conveni de col·laboració  entre les dues entitats pel proper any. En un futuri estendre-la a les equipacions de l’Escola i les categories inferiors

Aquest acord s’afegeix a altres iniciatives solidàries que el Rugby Club L’Hospitalet porta al llarg de l’any per donar visibilitat a causes que estan en el dia a dia de moltes persones.

Gala benèfica

El president de la Fundación Alba Pérez va recordar en l’acte de signatura del conveni, la Gala Benèfica que tindrà lloc el proper 3 de novembre en l’Hotel Collection Barcelona Tower i va animar a participar en aquest event a tots els socis i aficionats del RC L’Hospitalet.

Esperem que la col·laboració entre ambdues institucions s’allargui en el temps per al que representa en benefici del càncer infantil que és l’objectiu que socialment es persegueix.

El rugby és un joc d’equip fem una pinya i juguem el partit més important de la nostra vida per al que no ho poden fer. Els nens i nenes que tenen càncer infantil i lluiten a l’hospital per la seva vida.

SI ELLS LLUITEN, NOSALTRES LLUITAREM, I TU?

Pots ajudar en aquesta lluita des de 1€ al mes: http://fundacionalbaperez.org/unete