Resum del 15-16 de febrer

Com cada dilluns, us portem l’activitat dels nostres equips el cap de setmana.

Comencem per la trobada d’escoles de la que van poder gaudir els més petits de el club en el seu desplaçament a Cornellà on van aprendre i s’ho van passar molt bé.

El S14 va aconseguir una victòria contra el Liceo Frances de Barcelona. Està victoría ens porta a la quarta posició amb dos punts d’avantatge sobre els liceistes.

El S16 manté el liderat una setmana més després de la victòria contra BUC amb la mateixa distància de dos punts sobre el Tarragona Rugby Club.

El S18 aconsegueix 5 punts del seu enfrontament contra el CRUC causa de la incompareixença per falta de jugadors dels de Castelldefells. L’equip ja està centrat en els pròxims partits per intentar ficar pressió a Sant Cugat, actual líder de la categoria.

El Femení territorial es va desplaçar a la Teixonera a disputar el seu partit contra el lider de la categoria, el FCB. Derrota de les nostres noies que van lluitar tot el que van poder contra un molt bon equip.

El Segon equip sènior contínua una setmana més invicte. Una victoría molt important contra Químics (4t classificat) que apropa els nostres cap al play-off.

El primer equip no va poder aquesta setmana amb un dels millors de la categoria. Les abelles va dominar el partit en mele i això va passar factura a l’equip. Ara toca seguir entrenant per als propers compromisos de lliga.

El diumenge era el torn de les nostres guerreres de lliga Iberdrola. El Inef / RCL’Hospitalet no pudó en el seu duel directe amb Olímpic de pozuelo i posa més difícil la salvació directa de la categoria. El proper partit contra el Salvador, clau per a la lluita pel descens directe.

EQUIP CONTRARI RESULTAT MEDIA CLASSIFICACIÓ
DHB Les Abelles RCLH 10-41 Abelles  

 

Aquí
DHF Olímpico RCLH 18-29 Olímpico Aquí
Sènior B Químic B RCLH 57-07 Químic Aquí
Fem. B FCB FCB 20-00 RCLH Aquí
S18 CRUC Incomparecencia CRUC Aquí
S16 BUC RCLH 51-31 BUC Aquí
S14 Liceu RCLH 36-10 Liceu Aquí
Escola Trobada Cornellà Fotos