Activitat del cap de setmana

aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS 14 i 16 de febrer

 

 

Un altre cap de setmana ple d’activitat per als nostres equips

L’escola gaudirà d’una altra jornada de trobada d’escoles a Cornellà des de les 9.30h

El S14 rep a l’Liceu Francès de Barcelona en el que serà un disputat partit atenent que només ens separen 3 punts.

El S16 rep a BUC en un partit important per mantenir el liderat aconseguit la passada setmana en l’enfrontament directe contra TRC.

El S18 es desplaça a Castelldefells a jugar contra el cuer de la categoria el CRUC. Partit important per posar pressió a Sant Cugat i tractar d’aconseguir la primera posició.

A les 15:30 el segon equip femení juga contra el FCB. Duel directe entre els dos equips candidats a disputar-se el títol final. Una oportunitat bonissima per retallar punts en la classificació.

El primer equip sènior masculí rep a les Abelles. Un partit molt important per al primer equip que té l’objectiu d’aconseguir la victòria per no perdre totes les opcions de play off i seguir mostrant el bon joc de les últimes setmanes.

Per tancar el dia el segon equip sènior masculí rep a l’Químics B, últim campió de la categoria que segur posarà en problemes als nostres que tenen l’objectiu d’aconseguir l’onzena victòria consecutiva de la temporada.

Diumenge torn per a les noies del primer equip femení que juga un dels partits més importants de la temporada. A les 13.30h vam rebre a Olímpic de Pozuelo en un partit molt interessant per evitar el play off de permanència a la lliga Iberdrola

Dissabte 1 de febrer
DHB 16.00 Abelles Feixa Llarga
Sènior B 17.30h Químics Feixa Llarga
Fem. B 15.00h FCB Teixonera
S18 13.30h CRUC Castelldefells
S16 12.00h BUC Feixa Llarga
S14 11.00h Liceu Francés Feixa Llarga
Escola 09.30h Trobada Cornellà
Diumenge 2 de febrer
Liga Iberdrola 13.30 Olímpico de Pozuelo Feixa Llarga