Activitat del cap de setmana

aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS 11 i 12 de gener

 

Torna l’activitat rugbística en el nou any a l’Hospitalet. Després d’unes merescudes vacances de Nadal, torna la competició oficial per tots els nostres equips.

Comencem per l’escola, que té el seu primer entrenament de l’any a la Feixa Llarga dissabte a les 10h, on seguiran gaudint i aprenent un cap de setmana més.

A les 10.30 del mateix dissabte, el S16 comença el seu partit a Badalona. En un grup molt igualat, els nostres s’enfronten a el penúltim classificat amb l’objectiu de portar-se els punts a casa i romandre en la lluita pel primer lloc (classificació).

El S14 es juga contra St Cugat fora de casa a les 11.15h un partit en el qual tractaran d’acostar-se al capdavant de la competició

Mentrestant, a la Feixa Llarga 11h, el sènior B juga un partit amistós contra el Fair Field americà. Partit de preparació per afrontar l’aturada fins al pròxim partit de lliga el 25 de gener.

El primer equip sènior masculí s’enfronta a casa a les 16.30h a Universitat Sant Jordi Fenix, tercer classificat de lliga, amb l’objectiu d’escurçar distància en la classificació, continuar-la millora dels últims partits de l’any i canviar la dinàmica de resultats.

A les 18h començarà a la Feixa Llarga el partit entre el nostre S18 i el S18 d’Barça, el que serà, sens dubte, un dels partits de la jornada de la competició catalana entre el segon i el tercer classificats.

Diumenge el rugbi femení serà el protagonista a la Feixa Llarga. En primer lloc, a les 11.30, el primer equip femení s’enfronta a Majadahonda, un dels millors equips de la competició. Partit complicat per a les nostres noies que segur ho donen tot per intentar aconseguir una victòria amb el suport de l’afició a casa.

Per tancar la jornada, el sènior B femení s’enfronta al Barça en el primer partit de la fase final de primera catalana. Amb tot encara per jugar-se, les nostres noies esperen fer un gran paper en aquesta competició.

Dissabte 11 de gener
DHB 16.30h Fenix Feixa Llarga
Sènior B 11.00h Fair Field (Usa) Feixa Llarga
S18 18.00h Barça Feixa Llarga
S16 10.30h Badalona Badalona
S14 11.15h St Cugat St Cugat
Escola 10.00h Entrenament Feixa llarga
Diumenge 12 de gener
Liga Iberdorla 11.30h Majadahonda Feixa Llarga
Femení Territorial 13.00h Barça Feixa Llarga