aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS 14 i 15 de desembre

 

Cap de setmana ple d’activitat per als equips de club. Després de l’aturada de la competició catalana de la setmana passada els nostres equips es desplacen com a visitants en tots els seus partits.

L’escola es desplaça als camps de la universitat del CEU a gaudir d’una altra jornada de rugbi i aprenentatge. A les 16h el S18 i S16 comencen els seus partits simultàniament a Sant Boi i Vilanova lluitant tots dos equips per romandre en la part alta de la classificació.

Diumenge a les 9 del matí els nois del segon equip sènior matinen per enfrontar-se a Inef Barcelona en el primer partit de la segona fase. El S14 es desplaça a Torroella a disputar el seu partit contra els Senglars amb igualtat en la classificació.

Per finalitzar el cap de setmana, els plats forts. En primer lloc el primer equip sènior masculí viatja a Vila Joiosa a disputar el seu partit contra La Vila. Tot i que aquesta visita sempre és complicada, l’equip es deixarà la pell per aconseguir endur-se la victòria i apropar-se a les posicions de playoff.

Per la seva banda el primer equip sènior femení tanca la jornada al camp del tercer classificat de la lliga Iberdrola el Cortevas Cocos Rugby de Sevilla. Després de la victòria en l’últim partit disputat, les nostres noies busquen mantenir la ratxa i tallar definitivament amb la ratxa negativa que han tingut fins al moment

 

 

Dissabte 14 de desembre
S18 16.00h UES Sant Boi
S16 16.00h Vilanova Vilanova
Escola  10.00h Trobada CEU
Diumenge 15 de desembre
Sènior B 09.00h Inef Barcelona La Foixarda
S14 11.00h Senglars Torroella
DHB 12.00h La Vila VIlajoiosa
DHF 14.00h Cocos Sevilla Sevilla