aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS 30 novembre 1 desembre

 

Un altre cap de setmana carregat d’activitat a la Feixa Llarga. L’escola.  Els equips de l’escola seran els únics que es deslazaran aquesta setmana, començant per les categories S8 i S10 a les 10h, els S12 començaran a les 14.30h. Tota l’escola es desplaça a Sitges a gaudir d’un dia més del millor rugbi d’escoles.

Obre la jornada a la feixa llarga l’equip S14 contra Liceu Francès, només un lloc per darrera en la categoria. Bona oportunitat per seguir lluitant i aixecar-se després de la derrota de el cap de setmana passat. A continuació el S16 juga contra Químics en el que serà un dur partit en la lluita per la tercera plaça de la classificació, els dos equips arriben amb un punt de diferència i segur que ens faran gaudir del seu joc.

A les 13.30h l’equip sènior territorial femení de RCL’Hospitalet / Inef / Barcelona / CR Tarragona disputarà una de les semifinals de la segona categoria territorial contra el Shamrock de Mallorca. Les nostres noies tindran una bona oportunitat de rescabalar-se de la derrota soferta fa dues setmanes contra el mateix rival.

Per finalitzar la jornada de dissabte viurem un altre interessant partit entre els nostres S18 i el Sitges que es disputen la tercera plaça a la classificació.

Diumenge no cessa l’activitat a la Feixa Llarga. En primer lloc tenim el partit de DHF entre Inef / Rugbi Club l’Hospitalet i El Salvador de Valladolid a les 10.30h. El nostre primer equip femení amb ganes d’aconseguir la seva primera victòria en la classificació i sortir d’una vegada de la mala ratxa amb la qual hem començat la temporada, segur que les val·lisoletanes no ens posaran les coses fàcils però confiem en el joc de les guerreres i de la pressió de el públic per aconseguir-ho.

Finalment per tancar l’activitat setmanal, el primer equip masculí s’enfrontarà a la XV Rugby Múrcia, cuer de la categoria. L’Equip intentarà desplegar el seu millor joc amb l’objectiu de millorar els últims resultats en els quals no s’ha pogut veure la millor versió. Segur que aquest partit a la Feixa Llarga servirà per agafar impuls de cara als propers compromisos a la DHB

 

 

Dissabte 30 de novembre
Sènior Femení 13.30h Shamrock  Feixa Llarga
S18 16.00h Sitges Feixa Llarga
S16 11.00h Quimícs Feixa Llarga
S14 09.45h Liceu Francès Feixa Llarga
Escola S12 14.30h Trobada Sitges
Escola S10/S8 10.00h Trobada Sitges
Diumenge 24 de Novembre
DHF 10.30h El Salvador Feixa Llarga
DHB 12.30h XV Murcia Feixa Llarga