Activitat cap de setmana

aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS 25 i 26 de gener

 

Cap de setmana Llena d’activitat que es concentra íntegrament en dissabte a la Feixa Llarga.

En primer Lloc, l’escola gaudirà d’un entrenament des de les 10 del matí a la Feixa Llarga. després d’ells, serà torn del S16, que s’enfronta a l’CRUC a les 12, amb l’objectiu de mantenir-se en els primers llocs de la classificació

A les 14h, una mica abans del que és habitual en dissabte, el primer equip disputa el seu partit de la setmana contra els mallorquins de Babarians Rugbi Calvià amb l’objectiu de continuar ficant pressió als equips de dalt.

A les 16h, el lider de la lliga Iberdrola, Sanse Scrum, visita la Feixa Llarga. Les nostres noies intentaran donar la sorpresa aprofitant el factor camp i tornar a mostrar el bon joc que vénen demostrant en les últimes jornades.

Després dels dos partits dels nostres equips de major categoria, el sènior B s’enfronta a les 17.30h a Osona el seu segon partit de la segona fase després de més d’un mes sense competició oficial. Tanca la jormada el S18 que disputa el seu partit contra Químics a les 19h amb les opcions intactes de lluitar per la lliga trás la seva victòria contra el FCB. Una jornada intensa a la Feixa Llarga per venir a gaudir del nostre club.

 

 

Dissabte 25 de gener
DHB 14.00h Babarians La Feixa Llarga
Liga Iberdrola 16.00h Sanse Scrum La Feixa llarga
Sènior B 17.30h Osona La Feixa Llarga
S18 19.00h Químics La Feixa Llarga
S16 12.00h Cruc La Feixa Llarga
Escola 10.00h Entrenament La Feixa llarga