Activitat 23-24 de novembre

aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS PER EL PROPER CAP DE SETMANA

 

Arriba un altre cap de setmana carregat de rugbi per als nostres equips. Començant per l’escola, els nostres petits cadells disfrtaran el dissabte des de les 10 del matí d’una trobada d’escoles a Torroella. El sub 14 jugarà a casa contra Inef Lleida en un interessant partit en el qual es disputen la segona posició en aquesta tercera jornada de segona catalana (classificació).

El S14 serà l’unic equip que jugarà a la Feixa Llarga aquesta jornada, la resta d’equips ho faran fora, començant pel S16 que jugarà el seu segon partit de segona catalana contra sant cugat B (13h) amb l’objectiu d’aconseguir la seva primera victòria en lliga i remuntar llocs en la classificació. A continuació del S16, el S18 tractarà de vèncer també a domicili al lider de la categoria (St Cugat) a les 15.15h en un dels duels més disputats de la jornada.

En un altre dels partits de la jornada, el primer equip torna després d’una jornada de descans en categoria nacional. Dissabte a la Mar Bella el Sènior A busca distanciar-se de la sisena plaça, ficar pressió als de dalt per continual lluitant pels llocs de play-off (Classificació).

Diumenge a les 12h al “Valle de las cañas” dos equips històrics campions de tot lluitaran per sortir de la ratxa negativa en què es troben. Inef-L’Hospitalet i Olímpic de Pozuelo ens oferiran segur un partit molt interessant que esperem que es portin les nostres i puguin sortir d’aquest sot. (classificació)

Per finalitzar l’activitat del nostre club, diumenge a les 11.30 a Empuria brava, el segon equip sènior masculí juga contra Alt Empordà per mantenir la seva segona plaça en aquesta fase prèvia de la DH cat, en què només ha estat superat per Begues RC que ha comptat tots els seus partits per victòries (classificació).

 

 

Dissabte 23 de Novembre
DHB 16.00h CNPN Mar Bella
S18 15.15h St Cugat St Cugat
S16 13.00h St Cugat St Cugat
S14 12.00h Lleida Feixa Llarga
Escola 10.00h Trobada Torroella
Diumenge 24 de Novembre
DHF 12.00h Olímpico Pozuelo (Madrid)
Sènior B 11.30h Alt Empordà Empuriabrava