aCTIVITAT DELS NOSTRES EQUIPS 22 i 23 de febrer

 

 

Un altre cap de setmana ple d’activitat per als nostres equips

L’escola s’entrenarà a la Feixa Llarga des de les 10 del matí per continuar amb el seu aprenentatge.

El S14 rep a l’equip de torroella, un partit dur contra un rival directe pels llocs de playoff.

L’equip S16 es desplaça a Granollers el dissabte amb l’objectiu de mantenir el liderat, continuar amb la bona ratxa de victòries i mostrar el seu bon joc.

Els S18 reben a casa al lider de la categoria, el Sant Cugat. Possiblement el partit de la jornada, on els nostres tractaran de donar el millor d’ells per guanyar aquest partit i disputar la primera plaça en els partits que queden.

El segon equip es mantindrà líder una setmana més després de conèixer la noticia de que la UES C no té jugadors disponibles per lesió per a aquesta setmana. Esperem que es recuperin aviat i puguin acabar la lliga en millors condicions.

Les noies del segon equip femení busquen una victòria per recuperar-se de la derrota de l’última jornada i tornar a les bones sensacions. Dissabte contra Químics tindran una altra oportunitat de mostrar-nos les seves ganes de guanyar.

El primer equip juga dissabte a Sant Cugat el que serà un partit per recuperar sensacions. L’última derrota contra Abelles va ser dura, amb una segona part en què vam cometre molts errors i l’equip no va estar al seu millor nivell. Serà un partit dur però segur que els nois donen la cara pel club i tornen a al camí de la victòria.

Per acabar, diumenge, el primer equip femení juga un dels partits més importants de l’any. Duel directe per evitar el descens i mantenir-se en la categoria, la victoría asseguraria pràcticament no quedar en última posició.

Recordeu que podeu seguir els partits dels primers equips a través de Streaming al nostre web.

Dissabte 22 de febrer
DHB 16.30h St Cugat Sant Cugat
Sènior B UES (cancel·lat)
Fem. B 16.00h Químics Feixa Llarga
S18 18.00h St Cugat Feixa Llarga
S16 13.30h Granollers Granollers
S14 12.00h Torroella Feixa Llarga
Escola 10.00h Entrenament Feixa Llarga
Diumenge 23 de febrer
Liga Iberdrola 10.30h EL Salvador Valladolid