Resum del cap de setmana

Resum del 14-15 de desembre

 

Un altre cap de setmana ple d’activitat per als nostres equips. Tot i que no hi va haver cap partit a la Feixa Llarga, només l’equip sènior territorial femení a descansat aquesta setmana a causa de que es disputaven les finals de la categoria i lamentablement no vam poder classificar-nos.

Aquesta setmana, l’escola s’ha desplaçat als camps de l’Sitari a gaudir i seguir aprenent amb companys de clubs de tota Catalunya i s’ho han passat genial com sempre!

Dissabte a les 16h el S16 guanyava a vilanova seu partit per 12 a 38 quedant la classificació més ajustada de totes les competicions catalanes depues de 4 partits. Només hi ha 2 punts entre el primer i el quart classificats. També a les 16h el S18 guanyava el seu partit contra la UES per un ajustat 21-24. Això permet a l’equip mantenir-se a curta distància dels líders de la categoria St Cugat i Barça

Diumenge, el Sènior B matinava per debutar en la segona fase de la categoria derrotant a domicili a Inef Barcelona per 21-29, en un partit que es va disputar a les 9 del matí. A les 11 del matí el S14 patia una derrota a Torroella contra Senglars. Està derrota deixa a l’equip cinquè en la classificació però amb opcions d’escalar posicions en els propers partits.

Males notícies per al primer equip sènior masculí que disputava el seu partit a les 12h contra La Vila a Vila Joiosa. Un partit marcat per la igualtat fins els últims minuts i que es porta l’equip local per detalls. El proper cap de setmana l’equip juga contra el València a casa amb l’objectiu de canviar la ratxa de derrotes per afrontar la segona volta.

Pel que fa a el primer equip femení, Inef / RCL’Hospitalet es desplaçava a Sevilla per disputar a les 14h de diumenge el seu partit contra Corteva Cocos Sevilla, un dels rivals més complicats de la categoria. Tot i la millora en el joc de les nostres noies, no van poder evitar endur-se la derrota.

 

 

 

 

 

EQUIP CONTRARI RESULTAT MEDIA CLASSIFICACIÓ
DHB La Vila La Vila 28-17 RCLH  

 

Aquí
DHF Corteva Cocos Cocos 43-00 Inef/RCL’Hospitalet Aquí
Sènior B Inef Inef 21-29 RCLH Aquí
S18 UES UES 21-24 RCLH Aquí
S16 Sel Vilanova Vilanova 12-38 RCLH Aquí
S14 Senglars  Senglars 50-33 RCLH Fotos Aquí
Escola Fotos