Resum cap de setmana

Resum del 23 i 24 de novembre

Dissabte els més petits van gaudir des de les 10 del matí d’una altra trobada d’escoles a Torroella. Van passar un dia genial acompanyats pels seus entrenadors i familiars, hi ha futur a l’escola!

A les 12 a la Feixa Llarga el S14 disputava el seu partit contra Inef Lleida. Dura derrota que impedeix mantenir la bona ratxa, encara que segur que els nostres nois i noies van a donaran guerra els pròxims partits.

EL S16 i el S18 van jugar seguits a Sant Cugat. En primer lloc el S16 a les 13.30h vencia a l’equip local per un clar 21-71 aconseguint així la seva primera victòria de la segona fase. D’altra banda el S18 va perdre el seu partit contra un dels favorits a l’títol de lliga.

A les 16h tornava el primer equip després de l’aturada de lliga. Els grans no van tenir el seu dia i van perdre per un punt de diferència en un partit marcat pels detalls i que pudó tenir un altre final a l’última jugada del partit

L’activitat de diumenge estava marcada en vermell per la visita del primer equip femení a Madrid per enfrontar-se contra l’Olímpic de Pozuelo, en un duel de necessitats que es van dur les madrilenyes. Millor sort per al sènior B que es va portar una victòria a Empuria Brava malgrat viatjar curt d’efectius per enfrontar-se als gripaus de l’Alt Empordà.

 

 

EQUIP CONTRARI RESULTAT MEDIA CLASSIFICACIÓ
DHB CNPN RCLH 29-30 Aquí
DHF Olímpico Hospi/Inef 00-19 Olímpico Aquí
Sènior B Alt Empordà RCLH 44-19 Alt Empordà Aquí
S18 St Cugat RCLH 14-33 St Cugat Aquí
S16 St Cugat RCLH 71-21 St Cugat Aquí
S14 Inef Lleida RCLH 12-68 Inef Lleida Fotos Aquí
Escola Trobada a Torroella Fotos