CRONICA SUB 18-SANT CUGAT

El partit va tenir dues parts ben diferenciades davant un rival molt mes treballat i rodat que nosaltres, que aposta per un joc força dinàmic amb una bona transmissió de la pilota i amb capacitat per jugar desplegadament utilitzant l’ample del camp.

Davant aquesta realitat s’imposava una bona organització defensiva, així com una forta pressió amb placatges eficaços que no permetessin al contrari desplegar el seu joc.

A la primera part, l’equip tot i que organitzat amb una bona actitud dins el camp, no va entendre que el placatge efectiu era l’única manera d’impedir el joc del Sant Cugat. Intents de placatge molt alts davant de jugadors ràpids i amb una superior complexió física varen ser la tònica dominant d’aquest període el que va facilitar el joc dinàmic del Sant Cugat. Molt esforç i actitud per no res. 0 a 22.

Al descans varem demanar a l’equip seguir amb la mateixa intensitat tot i que fent-li veure als jugadors que era necessari placar de manera efectiva – a baix- per impedir el joc del Sant Cugat. I així va ser , els jugadors fins i tots els debutants varen començar a placar de cintura cap a baix fent caure als jugadors rivals, impedint-los fer el seu joc dinàmic. A mes gracies  aquests placatges varem disposar de mes pilotes, degut a les recuperacions defensives – avançats i cops de càstig per retinguts al terra per part del Sant Cugat- i també varem poder jugar alguna pilota en atac. Malgrat que varem acabar el partit amb 13 jugadors el resultat de la segona part va ser de 7 a 10 a favor del Sant Cugat, tenint en compte que la darrera marca d’ells va ser a l’últim minut del matx.

Els anotadors riberencs han estat :Javi Cuba va fer la marca i posterior transformació de Alex Burguillo.

Vist això,comenta Jordi Villalante, la valoració que fem el cos tècnic  es molt positiva. Els jugadors tenen molt bona actitud, aprenen i es donen compte que només amb petis canvis poden fer grans coses al llarg de l’any. Per nosaltres lo mes important es que aprenguin i que s’uneixin com a EQUIP. Son un bon grup, molt receptiu i la feina amb ells es força reconfortant perquè dona resultats i crec que ells mateixos els valoren.

 Foto: Comandante Tomatito