REBUDA DE L´AJUNTAMENT

L’alcaldessa rep al nostre club amb motiu dels èxits aconsegits aquesta temporada, la directiva i els equips sèniors masculí i femení va oferir les Copes a la ciutat.

Marín, acompanyada pel tinent d’alcalde d’Esports, Antonio Bermudo que ja havia enviat la felicitació  per carta al club, i pels portaveus dels grups municipals van rebre la delegació del club que encapçalava el seu president, Domènec Rodríguez.

L’equip masculí del Rugbi Club L’Hospitalet ha aconseguit aquesta temporada l’ascens a la Divisió d’Honor B,on tan sols hi ha un altre equip català,el Barça i el campionat de lliga de la Primera Nacional que va guanyar contra Hercesa. L’equip femení Sub 20 va guanyar fa unes setmanes el  I Campionat de Catalunya de rugbi seven. Els dos capitans d’aquests equips, David Valladares i Estefanía Carbajo que han agraït el suport rebut i, en el cas de l’Estefania, també ha aprofitat per demanar més assitència de  públic als partits,especialment de les noies. L’alcaldessa va agafar el guant i ha promès que anirà  a un partit del  femení la propera temporada a la Feixa Llarga.En la seva intervecnió Diego Godoy va tenir un record especial per la gent que al llarg d´aquest anys han treballat per portan-se fins aqui.

Per la seva banda, l’alcaldessa Núria Marín ha agraït l’esforç del club per aconseguir aquests títols, però també la dedicació a la ciutat a través de la formació dels seus jugadors i del planter. El president del Rugbi L’Hospitalet ha aprofitat la visita per regalar l’alcaldessa una capsa de bombons i dues roses d’un roser que cultiven a les instal•lacions del seu camp de la Feixa Llarga i en el seu discurs va destacar que sobretot som una familia.

Seguiment de la noticia a TV L´H:

http://digital-h.cat/c/journal/view_article_content?groupId=10911&articleId=3349471&version=1.0