PRE-TEMPORADA SANTBOIANA-HOSPI

Aquest dissabte a les instal·lacions del Baldiri Aleu se ha disputat un partit entre la UE Santboiana i  el R.C. L’Hospitalet amb el resultat de 29 a 25 . Era el segon partit que es disputava en menys de 48 hores donat que el dijous es va jugar, en aquest cas a la Feixa Llarga,  contra el  R.C. Sitges.

Resultats al marge volem destacar la gran tasca que va realitza el nostre equip  durant la primera part ,com demostra el  parcial de 0 -17 ,fruit de la bona feina de totes les línees, que els riberencs portaven de venteja als primers 30 minuts,els de Sant Boi no trobaven la manera de penetrar la forta defensa que mostrava l´Hospi i els santboians no van tenir mes remei que tirar de puntades de peu defensives i esperar,sense resultat,  una errada dels jugadors de Godoy i Baena.

L´Hospi tornava a demostrar el seu potencial  en una touche a 5 metres d’assaig a favor dels locals que arribava després de un cop de càstig,la mala sort va fer que la pilota surtis rebotada capa la zona de marca i fos aprofita per un contrari per situar un 7 a 17 que es transformaria en un 10 a 17 després de que un altre cop de càstig, aquesta vegada des de  40 metre i ja en temps afegit,fos transformat per la  Santboiana.

La segona part i un cop recuperades les forces va començar tan intensament com la primera, un altre cop,l´Hospi portava l’incitativa del partit amb un joc ràpid i directe el que va provocar la consecució d un altre assaig sota pals als pocs minuts,era el 10 a 24 i als nostres jugadors els hi començava a passar factura l’esforç realitzat entre dijous i dissabte, això sumat als canvis efectuats per la Santboiana van portar a baixar l´ intensitat defensiva,mases infraccions tècniques i cops de càstig van donar sortida al joc dels locals que seguien utilitzant el cop de peu per arribar a camp riberenc.

El cansament acumulat van portar a que els últims 20 minuts fossin aprofitats per els santboians per remuntar sense que el jugadors de l´Hospi ho poguessin impedir.

El gust agredolç de la segona part no es motiu per deixar de destacar  el mes important son, les bones sensacions que deixa el conjunt per assolir l’objectiu marcat aquesta temporada.

El proper dissabte contra el CAU esperem contar amb els set jugadors que degut a unes molèsties físiques no van poder participar en els últims partits.

Us esperem a tots i totes en la gran festa que serà la XVII Edició del Ciutat de L’Hospitalet.”Memorial Manuel Chamero”.