Per la porta gran a semifinals contra l´EIBAR

La tarda del dissabte el sènior del R.C. L’Hospitalet es va imposar amb un clar i contundent 58 a 0 al Cowper Universidad de Oviedo. Davant d’un camp municipal de la Feixa Llarga ple a vessar, el conjunt de Diego Godoy i Paco Baena va desplegar el seu millor rugby per donar per tancada la tornada dels quarts de final de la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor B.

Amb un joc de davantera compacte i una línia de tresquarts que sembla no tenir sostre, l’equip riberenc va superar sense problemes per segon cop en 7 dies al Cowper Rugby, que ens els 160 minuts de l’eliminatòria no va ser capaç de fer un sol punt als de Bellvitge, que a part de saber atacar han demostrat una forta defensa que està sent la clau de l’èxit d’aquest conjunt. De moment unes xifres d’escàndol amb un 16 de 16 en victòries des de que es va iniciar la temporada a l’octubre.

Tot i així ara venen les dues setmanes més importants de la temporada, resten dos partits, un fora i un a casa sense importar el que s’ha fet fins ara, abans de saber si el R.C. L’Hospitalet serà o no equip de Divisió d’Honor B la temporada vinent. Cal recordar que ens trobem en les semifinals d’aquesta promoció d’ascens, eliminatòria a doble partit que en cas de guanyar-la garantiria la participació en la categoria de plata del rugby nacional per la pròxima campanya. En cas de perdre, encara quedaria una opció en una eliminatòria amb els dos equips que descendeixen de la Divisió d’Honor B.

Sigui com sigui, el 3 d’abril tindrà lloc el partit d’anada al camp de l’Eibar, i el cap de setmana següent la tornada a la Feixa Llarga, el 9 o 10 d’abril.

Des del R.C. L’Hospitalet volem donar les gràcies a tots els assistents el passat dissabte, així com agrair al Cowper Rugby la enorme esportivitat i respecte que han tingut en tot moment.