L’equip sènior guanya a la U.E.Santboiana B (5-21) demostrant un molt bon rugby. L’equip de segona catalana segueix també amb la ratxa i guanya 17-0 al Poble Nou B.

No pot ser millor l’estat de forma dels homes de Diego Godoy i Paco Baena que, després de quatre jornades disputades, es troba primer a la taula classificatòria amb tots els partits guanyats, després de desfer-se aquest cop del Sant Boi B al camp del Baldiri Aleu (5-21).

El partit que es va veure dissabte passat a Sant Boi va ser un gran duel entre dos bons equips  que van jugar amb molta intensitat durant els 80 minuts , ambdós  van demostrar  moments de rugby de categories superiors a la 1a Nacional, bona referència de que s’està treballant bé per assolir un dels dos llocs que donen l’opció de promocionar.

Després d’una bona primera part on es van poder veure moltes coses, el marcador mostrava un clar 0-13 pel conjunt de Bellvitge, que amb un assaig d’Héctor Alonso i dos cops de càstig i una transformació de Victor Cuenca es posava per davant en el partit.

La segona part va seguir com la primera, i els nervis anaven augmentant conforme els minuts passaven. Un assaig de la Santboiana al minut 60 posava el 5-13 que carregava encara més d’emoció el partit. Però els jugadors riberencs van reaccionar molt ràpid i en la següent acció un assaig del centre Adriano Trossero deixava un 5-18 que tranquil·litzava les coses. A falta de 5 minuts pel final, Victor Cuenca certificava la victòria amb un cop de càstig deixant el 5-21 definitiu. Bon debut de Cuenca que va ser el màxim anotador del partit amb 11 punts. Finalment el quart bonus ofensiu no va ser possible.

Amb el final del partit, cares de satisfacció en tots els components de l’equip però tenint clar que s’ha de tocar de peus a terra i que resten 10 partits per finalitzar la fase regular.

Per altra banda, l’equip de 2a Catalana segueix intractable i aquest cop al camp municipal de la Feixa Llarga va vèncer al Poble Nou B per 17-0, resultat que situa l’equip segon a la classificació amb els mateixos partits guanyats que l’ARNP.

El següent partit de la 1a Nacional tindrà lloc el proper dissabte al camp de la Feixa Llarga davant del Sant Cugat a les 16.30h de la tarda. Un partit molt important ja que el Sant Cugat és el segon de la lliga i màxim perseguidor del R.C.L’Hospitalet.

També a la Feixa Llarga el mateix dissabte el conjunt de 2a Catalana jugarà davant del Parets a les 18:00