L’equip Sènior A guanya al València (31-5) i es manté líder.El B tampoc falla i també lidera la Segona Catalana

Aquest passat dissabte 6 de novembre el conjunt de Diego Godoy i Paco Baena va aconseguir la tercera victòria en el campionat de la Lliga de 1a Nacional Grup C, davant d’un bon València, i emportant-se també el punt bonus, (31-5).Abans del partit es va guardar un minut de silenci en memòria del Sr.Alberto Hernández,president del Sitges i la Sra. Consol Muniello,mare del nostre company Xavier Garreta,en el seu record els jugadors van portar brazalet negre.

L’Hospitalet afrontava el partit amb les baixes de Calin Tacu per lesió i d’Enric Fernández, Fernando Favero i Martí Argudo respecte a l’anterior partit de lliga. Victor Cuenca no va poder debutar encara en aquest partit per problemes laborals d’última hora.

Així doncs començava el partit amb un València ben endreçat i un Hospitalet duent a terme les accions d’atac que no es culminaren fins entrat el minut 20 amb el primer assaig del partit per part d’Héctor Alonso i la següent transformació d’Álvaro Hompanera (7-0). Lluny de relaxar-se, el València aprofitava l’expulsió temporal del tercera  Robert Webber per acostar-se en el marcador fent un assaig que un minut abans del descans que seria contestat amb un altre de l’Hospitalet, aquest cop per part del talonador Gerard Blasco, (12-5).

Ja en la segona part el partit va seguir amb la mateixa línia; bona defensa del rival i un problema que es sumava pels locals, la lesió del tercera Álvaro Hompanera. Lluny de baixar els braços i a falta de 20 minuts per acabar el partit, l’Hospitalet aconseguiria tres assaigs més per part dels centres Adriano Trossero i Héctor Alonso i de l’apertura Ignasi Baqué, per arribar al resultat final de 31-5.

Amb el final del partit s’aconseguia el tres de tres tant desitjat per tècnics i jugadors abans d’enfrontar-se el proper dissabte 13 de novembre a la U.E.Santboiana “B” al camp del Baldiri Aleu a les 16.30h de la tarda.

Des del R.C.L’Hospitalet volem agrair a tots els aficionats del club que estiguessin  en tants llocs de Catalunya donant suport als nostre equips: a Tarragona amb l´Escola,amb les noies a Montjuic, a Sant Cugat amb els SUB 18, a Sant Boi amb els SUB 20, amb l’equip de 2a Catalana a Vic i a tots els que van poder assistir al partit de la Feixa Llarga contra el València.

Moltes gràcies a tots i a seguir treballant!