L’EQUIP DE NACIONAL ES MANTÈ INVICTE DAVANT EL TORO (26-0). PRIMERA DERROTA DEL CONJUNT DE REGIONAL AMB EL ARPN (12-0).

Aquesta temporada ni un horari no habitual pel conjunt de Diego Godoy i Paco Baena que va iniciar al partit a les 14h del dissabte passat a la Feixa Llarga davant de El Toro R.C pot aconseguir desestabilitzar la fascinant ratxa que porta l’equip riberenc. Recordem que el d’aquest cap de setmana va ser l’últim partit de la primera volta i amb això es conclou invicte la meitat de la fase regular, 26-0.

Un partit marcat per un inici fulgurant de l’Hospitalet que a la mitja hora de joc ja havia anotat tots els punts que es veurien en el partit: 4 assaigs d’Adriano Trossero, Victor Cuenca, David Pedrosa i Xavi Monròs (26-0). Unes grans fases de tot l’equip van permetre aconseguir el bonus en un temps rècord, a més de demostrar que la velocitat és un dels trets més característics dels de Bellvitge.

Amb l’inici de la segona part la tònica no va canviar gens ni mica i si l’Hospitalet no va fer cap assaig més va ser per sort i per la forta defensa del Toro que per moments passava la línea de l’agressivitat per situar-se en violència, un espectacle penós que s’hauria d’intentar evitar en aquest esport basat en el respecte. El bon joc de l’Hospitalet va fer treure a passejar la impotència de l’equip rival que no va trobar mai el seu lloc en el terreny de joc.

Amb el final del partit ja tots els components de l’equip sènior estaven pensant en l’inici de la segona volta aquest proper dissabte a Tarragona davant del Sitges, a les 15.30h de la tarda, un partit que, si més no, podria apropar cada cop més a la promoció d’ascens a Divisió d’Honor B.

Per altra banda, l’equip de Segona Catalana va patir la seva primera derrota en caure per 12-0 davant de l’ARPN, líder de la categoria. Va ser un partit molt intens on es va arribar al descans 0-0 però al final la moneda va caure a favor de l’Associació de Rugby Poble Nou.