JUAN PABLO FERRARI I JERONIMO BERRUEZO SEGUIRAN A L’HOSPI

Juan Pablo Ferrari, seguirà amb el RCL´Hospitalet, per almenys una temporada més. El centre argentí de Buenos Aires ens deia que està molt content per la renovació amb el club i que té l’esperança de que sigui per molt de temps.

Va començar amb 6 anys a jugar al rugby en el club de la seva ciutat, OLIVOS RC, fins a l’any 2015, quan va marxar a Austràlia a jugar amb VIKINGS, en la divisió Intermitja. Aquesta temporada va arribar al club amb el seu amic Francisco Eusebio (renovat també a primers de mes).

“El año, a nivel social, fue excelente por las personas que conocí”

En l’àmbit esportiu, Juampi, ha realitzat una temporada molt regular sent un jugador imprescindible en totes les alineacions, i segons Moli, director esportiu “creiem que la seva millor versió està per arribar”.

És un jugador que destaca per la seva exigència, ja que ens deia que en l’àmbit esportiu li agradaria pujar el nivell, ja que sap que pot donar més de si. “Mi primer año en el Hospi, a nivel social, fue excelente por las personas que conocí y el apoyo que nos dieron en todo momento

 

Jerónimo Berruezo, argentí de la província de Tucumán, seguirà una temporada més. El mig melé ha optat per seguir amb L’Hospi i declara estar molt content per arribar a un acord amb el club, ja que coneix l’esforç que ha fet el club perquè es pugui quedar, cosa que valora molt.

Li preguntaven sobre el que pensa per a la temporada vinent; “en cuanto a las aspiraciones, siempre son muy ambiciosas, colectivamente primero terminar de consolidarnos como el buen equipo que somos y luego apuntar si peleamos por el ascenso. Personalmente, esforzarme y sacrificarme al 100% para poder sacar la mejor versión de mi que tengo para darle al club, tanto dentro, como fuera de la cancha”.

siempre soy muy ambicioso, colectivamente tenemos que terminar de consolidarnos como el buen equipo que somos”

Jordi Molinero: Va tenir una adaptació lenta dins del sistema de joc, però al final va treure tot el seu potencial i va ser una peça clau en la promoció.

L’entrenador Diego Godoy afegeix que és una bona notícia que es quedi amb nosaltres. També coincideix amb el director esportiu en què ha sigut una temporada complicada per ell, però que s’ha adaptat en els últims partits demostrant el gran jugador que porta dins, i que no va sortir en el primer tram de lliga. Si manté el nivell dels últims partits, serà un dels jugadors a seguir en la lliga.

 

One comment

Comments are closed.