HOSPIRTANOS: JAVIER ALCÁZAR SÁNCHEZ

Javier Alcázar Sánchez capità del Sub-16
Nascut el 22 de Gener del 1997 a Barcelona
Posició: 2n Centre / Flanker
Actualment estudiant 4rt de la ESO en el INS Joan XXIII

Amb aquest any ja fa 5 anys que jugo a rugby però no seguits. Conec el rugby des de que vaig néixer ja que el meu pare va ser un dels jugadors fundadors d’aquest club.

Vaig començar quan només tenia 8 anys , però solament vaig jugar un any perquè l’equip era petit i no podíem jugar bé. Al 2009 vaig començar una nova etapa, elegint una altre vegada el rugby. Al començament vaig jugar a una categoria superior (l’infantil d’aquells temps) però l’equip es va dissoldre per la falta d’efectius, finalment vaig anar a l’aleví, després a la nova categoria Sub-14 i finalment al Sub-16 (2 anys).

Aquest any hem pogut pujar a primera divisió, es clar amb sudor i esforç, i això ens ha fet crèxier molt com ha equip.

He jugat contra equips de tota Espanya, i encara que no ho fem fet tot el bé que voldríem em porto un record inoblidable de tots els meus partits!

El que menys m’agrada es quan hem lesiono o ho fa un company, l’any passat ja vaig passar per una de greu i no m’agradaria repetirla.

Una de les frases que més hem motiva que hem digui un entrenador es aquesta que diu “l’atac guanya un partit, la defensa guanya campionats” o un altre que diu “es juga com s’entrena”
El que hem deixa millor gust de boca es quan un placatge molt contundent i faig aixecar la grada perquè sense ella no seriem res.

Aquest any m’estreno com a capità i la veritat es tot un repte fer-te un dels pilars de l’equip, però m’alegra molt que hi hagi gent que cregui amb mi i l’equip del Sub-16.


Per  acabar voldria agrair a tots els entrenador, delegats, afició,… el vostre esforç per aguantar-me  i sobre tot per continuar fent-créixer la meva persona.