HOSPIRTANAS: ESTEFI RODRIGUEZ PIEDRAFITA

Estefania Rodríguez Piedrafita

Nascuda a Barcelona 21 d’abril de 1992

Jugadora.Segon centre de l´equip femení.

La  jugadora de l´equip femení està  estudiant un Cicle Superior d’Activitats físiques (AAFE) i per les tardes fa les practiques del curs com a entrenadora de la nostre escola.

Fa 6 anys la seva cosina,la també jugadora Iria Gonzalez la convenç perquè s´animi a provar de jugar al rugby i es així com comença a  l´ Unió Esportiva Santboiana,on estarà dues temporades, però ho te que deixar  per mancar d´equip, pasa breument per el CEU on per edat no pot jugar amb el sènior i marxa capa l´Hospi  qu´ en aquell moment  ha  començat a formar un equip de noies de mes o menys de la seva edat . D’aquesta manera es com arriba a l’Hospitalet, on ja porta 4 anys.

Capitana de l´equip que va guanyar la primera Copa Catalana de Rugby a 7 la temporada 2010-2011,Estefania també a debutat amb la Selecció Catalana jugant diversos partits ,entre ells el primer que van jugar dues Seleccions Sub 20 a nivell territorial .

Es una habitual a la grada de la Feixa Llarga  ja que quan no juga sempre ve a veure els partits  per animar als seus companys.

Estefi valora així la seva experiència al club:

D’aquest equip , he de dir que hem porto unes grandíssimes persones, tan com entrenadors/es, com companys/es i fins i tot molt bones amigues i també amics.

He viscut els millors moments de la meva vida tant com jugadora i com a nivell personal, encara que també han sigut moments difícils, però que amb l’ajuda de molta gent s’han pogut solucionar.

Solament puc dir que gracies per tota l’estima que he rebut i tots els moments bons que he passat i sobretot gracies per poder ensenyar-me l’esport que més estimo, que més he gaudit i el que més me he emocionat, el RUGBI. I com no dir que m’alegro d’haver-me convertit en la jugadora que sóc ara.