HÈCTOR ALONSO , DISPONIBLE PER AL PRIMER EQUIP

Hèctor Alonso, tornarà a formar part del primer equip després d’una temporada sabàtica a causa del treball i estudis. El centre hospitalenc, de 28 anys, amb 1,74 cm i 75kg, és un jugador que aporta gran contundència en defensa i desequilibri en atac. Amb moltes ganes de tornar a entrenar i jugar amb l’equip de Divisió Honor “B”.

Foto. Antonio Romero

Desde que empecé con 9 años, no puedo dejar de jugar a estome atrapó!

El jugador hospitalenc, va començar a jugar amb 9 anys de la mà del seu oncle, Pepe Alonso, exjugador i taloner del club. El jugador de la casa, estarà disponible per poder jugar amb el primer equip.

Hèctor va jugar en categories inferiors amb la selecció catalana quan tenia 15 anys, en els que va participar en tres torneigs, d’entre ells el prestigiós torneig de Brescia (Itàlia).


Hèctor, amb els GPS Gallopers (Austràlia), juntament amb David Jorge, capità del primer equip del RCLH

Amb l’equip Sènior, va participar en l’ascens de l’equip a la Divisió Honor “B“, la temporada 2012-2013, on l’equip no va perdre cap partit en tota la temporada.

Uns anys més tard, al 2015 va emprendre una aventura per terres Australianes, on va jugar amb els GPS Gallopers amb l’equip de 2nd i 3rd Grade, va arribar a les finals de la lliga Australiana. La temporada següent, va tornar al club.

La passada temporada va ser sabàtica, ja que va tornar a marxar a Austràlia a treballar i estudiar, però tenim bones notícies al saber que aquesta nova i il·lusionant temporada, estarà al 100% disponible per jugar amb el primer equip.

L’entrenador del primer equip Diego Godoy ens deia “Estoy muy contento porque tenemos una línea de tres cuartos muy competitiva y con Héctor subimos un peldaño más. Es una gran incorporación ya que nos aportará una gran versatibilidad en el juego abierto”