FRANCISCO ROJAS FITXA PER L’HOSPI

Francisco Rojas, jugador argentí de la provincia de Tucumàn,de 26 anys, reforça la tres quarts de l’equip.

L’argentí de 1,84 cm i 91 kg, es caracteritza per la seva velocitat i força. Pot jugar tant de centre com d’ala o arrier. És un jugador polivalent en la tres quarts, i amb la seva experiencia amb el Tucumán Rugby, on ha jugat a nivel intermig i Primera, aportarà qualitat a l’equip. Els que més el coneixen el defineixen com un jugador que té totes les condicions per ser un jugador d’alt nivell, i que té molt bona lectura de joc, amb bons angles de carrera i una forta arrencada.

El jugador que ja està a L’Hospitalet està entusiasmat per aquesta nova experiència, on diu que sap que l’equip té aspiracions molt grans, de manera que està molt motivat en ajudar a l’equip en tot el que pugui.

Francisco Rojas, jugador argentino de la provincia de Tucumán, de 26 años, refuerza la tres cuartos del equipo.

         El argentino de 1,84 cm y 91 kg, se caracteriza por su velocidad y fuerza. Puede jugar de centro, ala o zaguero. Es un jugador polivalente en la tres cuartos, y con su experiencia con Tucumán Rugby Club, donde ha jugado en el nivel intermedio y en Primera, aportará calidad al equipo.

Los que más lo conocen, lo definen como un jugador que tiene todas las condiciones para ser un jugador de alto nivel y, que tiene muy buena lectura de juego, con muy buenos ángulos de carrera y una arrancada muy potente.

El jugador que ya está en Hospitalet está entusiasmado por esta nueva experiencia, nos afirma que es conocedor que el equipo tiene aspiraciones muy grandes, de manera que está muy motivado en ayudar al equipo en lo que pueda.