ÉXIT DEL CIUTAT DE L´H 2017

FOTOS RCLH – FCB

S’ha celebrat la 33 Edició del Torneig Ciutat de L´Hospitalet de Rugbi. Els partits van començar el dissabte amb la trobada entre els segons equips de l’Hospi i Barça on vam veure coses francament interessants i on, malgrat la pluja, es van acostar un bon nombre de seguidors.

Diumenge la Feixa Llarga també va presentar un magnífic aspecte amb una graderia plena d’aficionats que van poder gaudir d’una gran matinal de rugbi amb els partits entre el RC L´Hospitalet – RC Martorell en categoria femenina i el RC L´Hospitalet – FC Barcelona en masculina.

La capitana Anna Robles recollia el trofeu per a les locals com a primeres classificades de mans de Ferran Dubant de Proquibsa, mentre que en categoria masculina va ser el Barça qui va aixecar el trofeu de guanyador que va lliurar el regidor d´Esports i Joventut Cristian Alcázar al capità Joan Losada. Els segons classificats també van rebre trofeu en agraïment a la seva participació.

L’acte també va comptar amb la presència del regidor de districte Jaume Graells, Jordi Monrós, regidor del Partit Demòcrata i Cris Plaza, assessor municipal.

Durant el matí els aficionats també van poder acostar-se als estands que tenien instal·lats els bucals Protec MC i Amino Sports Ferox.

FOTOS FEMENÍ  

FOTOS HOSPI -BARÇA B

Fotos: Ignasi Gonzalez Vila