ESTEVE DOLSA TORNA A L’HOSPITALET

Esteve Dolsa, torna a l´Hospitalet, després de la seva experiència a Austràlia amb el South Rugby Union a Brisbane, on va jugar al Premier Grade Reserves, i que ha millorat en tots els aspectes del joc. Fa dues temporades va jugar amb el FC Barcelona on va participar amb el primer equip a la Divisió Honor, i alguns partits amb el segon equip a la primera catalana.

Esteve vestint la samarreta d'Andorra
“Torno a casa. Aquí vaig madurar com a jugador i espero aportar un punt més del que he après en els darrers anys”

El jugador andorrà, va començar a jugar amb el VPC Andorra Rugby XV, i ha estat seleccionat en varies ocasions amb la selecció andorrana, participant en la segona divisió del Campionat d’Europa, on té més de 20 caps.

Esteve de 26 anys, 82 kg i 1,76 cm, és un ala amb molta potència i velocitat, placador i amb una excel·lent forma física que li permet desenvolupar-se en qualsevol lloc a la línia de tres quarts.

Diego Godoy: “Como solemos decir en Hospitalet, antes que un buen jugador queremos buenas personas y, por ahora lo estamos consiguiendo. Esteve es uno de los mejores ejemplos de esa premisa, así que estoy muy contento con su incorporación.