O ES GUANYA O S´APREN ( Paco Baena)

No es tracta de perdre o guanyar,es tracta de guanyar o aprendre,aquesta va ser la principal conclusió qu´ens va trasmeta al final del partit el  técnic Paco Baena.Un apasionat Hospi-Barça que obria la temporada 2011-2012 a Divisió d´Honor B.

El matí  començava amb una intensa activitat al on a las 7 del matí ja es van concentrar aficionats per seguir el Mundial desde la seu social, va continuar amb el de Segona Catalana que va finalitzar amb una nova victòria de l´equip entrenat per  Alvaro Hompanera per 62 a 5 en un gran partit dels riberencs.El dia abans es va  deixar les derrotes del Cadet contra el Barça per 20 a 15 amb anotacions de : Alex Burguillo un cop de càstig,un assaig i una transformació i David Muñoz amb un assaig  i de l´infantil contra el Sant Cugat.

Pero tornem a l´equip de Nacional,el nostre sènior de Divisió d´Honor a debutat  a la nova categoria tan brillantment aconseguida la pasada temporada davant del Barça un equip qu´ens plantejava dubtes després dels seus problemes interns i de presupós.

La realitat ha estat que s´ha jugat un partit molt igualat com demostra el 6 a 6 al fi de la mitja part,pero una igualtat amb la sensació de que l´Hospi tenia controlat el partit i estava treballant molt be.

La segona part s’iniciava amb catorze jugadors per  expulsió de David Bustos,a les que que se afegia la de Rául,després vindrien la de Monky i Robert lo que ens portaria a jugar 10 minuts amb 13 homes

El joc marcat clarament per les defenses,sobre tot la nostre a provocat que moltes fases del Barça s’aturessin per els placatges i l organització riberenca.

Tot i aixó una única  errada de placatge  va provocar  l’assaig blaugrana.

A partir d´aquets  moments el Barça ha gestionat be el partit,l´intent de remuntar va portar a que Victor Cuenca, autor de tots els punts nostres, transformés un cop de càstig des de mig camp,seguíem vius i l ´equip es va tirar a munt, encara que no es va aprofitar l’última possessió  amb el temps ja finalitzat.

En fases estàtiques hem estat superiors en melé sobre tot durant el primer temps,bones touches i bones pilotes per atacar pero s´ha imposat l´experiencia del Barça que ha nosaltres encara ens falta,tot i això el punt bonus aconseguit ens situa cinqués a la clasificació.

Bones sensacions en definitiva i satisfets per l´esforç dels jugadors que ho han donat tot, la proba son el tres lesionats que esperem que aviat es recuperin.

Per últim agrair la fantàstica resposta de l´afició que va omplir la Feixa Llarga i a la família Valladares la confecció de la  pancarta(foto).

Foto :Montserrat Martí