ERWIN MARDERWALD, NOVA INCORPORACIÓ

El flanker arriba per reforçar la davantera

Erwin Marderwald, argentí de 24 anys, amb 1,78 cm i 90 kg, s’incorpora a l’equip sènior del club. El flanquer argentí es mostra molt entusiasmat per començar a entrenar i jugar amb l’equip.

Edwin amb l’equip Waterloo Rugby Club (Anglaterra)

Va començar a jugar amb el Onas Rugby Club (Argentina) l’any 2010, on va jugar una temporada, després va passar a formar part de la Universidad Nacional de la Plata.

Més tard va passar a jugar amb el San Luis Rugby Club. L’any 2015 va marxar del seu país cap a Anglaterra, on estar una temporada amb el Waterloo Rugby Club.

Creo que podría aportar mucho con mi experencia en Argentina e Inglaterra, sobra las formas de entrenar y los conocimientos sobre las fases estáticas y dinámicas del juego.

Quant a la seva aportació a l’equip, ens diu que espera ser un gra de sorra més per obtenir els objectius que el club vol assolir i gaudir del rugby i dels companys tan dins com fora del terreny de joc. “Es muy importante armar buena onda entre todos”.

Com a jugador podem destacar la seva explosivitat i que es un jugador versàtil en quan al joc, ja que es un tercera línia que no li “molesta” estar ajudant a la 3/4 en les fases dinàmiques del joc.