ENTRENAMENT NADALENC DEL SUB16 I SUB14

Un cop passat el primer tram de les vacances de Nadal els equips SUB16 i SUB14 s’han concentrat avui al camp de la Feixa Llarga per fer un intens entrenament que, de ben segur,  ha col·laborat per baixar els torrons.

A les 10 del matí han començat les diferents activitats coordinades per Fede, un dels entrenadors de l’equip SUB16, que ha comptat amb els suport d’altres entrenadors i jugadors de diferents categories i equips (Diego Godoy, Gerard [senior], Jova [SUB14], Paco [Santboiana]).

Des de d’aquesta hora fins a les 18 hores les activitats s’han succeït sense descans pels més de 20 jugadors d’ambdues categories que han assistit a la jornada. El més destacat de tot l’entrenament ha estat l’ampli somriure que lluien tots els jugadors a totes les activitats proposades en el decurs del dia.

Mereix un esment especial la fantàstica barbacoa coordinada per un dels delegats del SUB16, Diego de Haro, amb la participació d’altres pares i que ha servit per recuperar forces per a la segona part de l’entrenament que ha durat fins que una lluna ben plena ens ha dit que era hora de tornar a casa després d’un fantàstic dia de rugby; i és que pensem que Papa Noel fa cara de davanter…

BON NADAL!

Totes les fotos de la jornada aquí