El sènior golpeja primer a la fase d’ascens. (0-27)

El partit d’anada acaba amb un gran resultat. Després d’un còmode viatge en avió el mateix dia, els jugadors del R.C. L’Hospitalet van iniciar la fase d’ascens a Divisió d’Honor B davant el Cowper Universidad de Oviedo.
Pel que fa al partit, l’equip de Paco Baena i Diego Godoy va haver d’enfrontar-se davant del segon classificat del grup A de  1a Nacional, un conjunt dur i gran que no va perdre la cara al partit en cap moment. Tot i així, una primera part amb dos assaigs d’Álvaro Hompanera i de Jordi Gallardo deixaven el marcador 0-10 al descans, moment que els riberencs van aprofitar per veure que aquell dissabte tocava placar, i molt, ja que l’oval va ser del Cowper en molts moments del partit, però l’eficàcia i la qualitat la van tenir sempre els de Bellvitge que amb molt poc van saber fer molt mal.
A la represa, un ràpid cop de càstig de Victor Cuenca posava un 0-13 que al llarg de la segona part es veuria augmentat amb dos assaigs més de David Pedrosa i Sergi Caro, ambdós transformats per Cuenca. Ja amb el 0-27 que acabaria sent definitiu, el Cowper d’Oviedo va intentar treure’s el 0 del marcador, però gràcies a una excel•lent defensa de l’Hospitalet, com ja és habitual al llarg de tota la temporada, aquest ja no es va moure. Arribava així el final del primer assalt d’aquesta eliminatòria amb un resultat immillorable de 0-27, encara per resoldre’s el proper dissabte 26 de març a les 17:00 a la Feixa Llarga.
Us esperem a tots!
Foto cedida por Rubén Gonzalo Galindo