EL CIUTAT DE L´HOSPITALET OMPLE LA FEIXA LLARGA

Un any mes la Feixa Llarga es va omplir  per veure el Ciutat de L´Hospitalet.
Les instal.lacions d´aquets club son  privilegiades per la practica del rugby.L´Ajuntament de la ciutat va fer una forta inversió l´any pasat per renovar els vestuaris,el gimnàs a i les oficines, aixó afegit al camp de gespa natural, pàrquing gratuit , servei de bar-restaurant i zona d´esbargo amb barbacoa per celebrar el  tercer temps fan que el Rugby Club L´Hospitalet disposi d´un espai ideal  per la practica del nostre esport a diferencia d´altres clubs que malauradament temporada darrera temporada tenen que fer autèntics esforços per poger tirar endavant els seus compromisos per manca de camps amb condicions.

Dins d´aquest marc es va celebrar la XXVI edición del Ciutat de l´Hospitalet “ Memorial Manuel Chamero” que va contar amb la presencia de  Antonio Bermudo, Regidor d´Esports de L´Hospitalet de Llobregat, Ignasi Planas,president de la Federació Catalana de Rugbi,representats de clubs, la familia de Chamero i numerosos aficionats.

Després de patir fortes plujes els dies anteriors, el diumenge es va aixecar amb un sol radiant que ja feia preveure una bona matinal de rugby.
Es van disputar dos partits  on el joc dinàmic i la velocitat de la pilota va ser la referencia en els dos encontres.

A les 11 iniciaban la jornada els equips que militan a regional,a primera el Barça i a segona l´Hospi, partit  molt igualat com demostrat el resultat final de 12-12, amb molt bones fases de joc.Com gest de cortesia es va cedir el trofeu de campió a l´equip visitant.

Entre els dos partits la familia de Manuel Chamero va rebre un homenatge en forma de pasadís i entrega de rams de flors per part dels clubs,afició i el col.lectiu arbitral representat per Maurici Segú i Antonio de la Cal.
Alejandro,fill de Manuel va ser l´encarregat de fer la sacada d´honor.
El segon partit enfrontaba al Barça A i Hospi A, tots dos inician aquesta  temporada amb el clar objetiu de obtenir l´ascens.

El Barça va presentar un conjunt molt competitiu amb el que sense cap dubte podrà lluitar per pujar a Divisió de Honor.
Per altre banda l´ Hospi que va deixar clares  les seves aspiracions amb una bona mostra de la qualitat dels seus jugadors, a falta meys d´un mes per l´inici de la temporada.

A 15 minuts del final el marcador reflexaba un 15 a 20 pero una expulsió de 10 minuts d´ un jugador de l ´Hospi i la millor preparació física dels blaugrana a dues setmanes de començar la seva lliga van fer que el partit acabés amb un clar 15-42,amb lo que el Barça guanyava el Torneig per segon any consecutiu.

L´acte va finatlizar amb l´entrega de trofeus a càrrec  del Sr.  Antonio Bermudo, Regidor d´Esports de L´Hospitalet de Llobregat,Sr. Ignasi Planas,president de la Federació Catalana de Rugbi,Sr.Antonio Rodriguez,Represent de la Secció de rugbi del FCBarcelona i Sr. Domenec Rodriguez,president del RC L´Hospitalet.
El Rugby Club l´Hospitalet vol agrair la col.laboració de tots els participants que han fet posible aquesta jornada de rugbi.