CRÒNICA RCL’HOSPITALET – FCBARCELONA

33è TORNEIG CIUTAT DE L’HOSPITALET

En un magnífic dia, amb la grada de la Feixa Llarga, plena a vessar i amb representació de l’ajuntament i dels nostres patrocinadors,  no es podia demanar més per gaudir d’un gran partit de rugby.

Foto: Ignasi González Vila

El XV inicial:

1 – Santiago Arroyo    2 – Óscar Mató    3 – Maximiliano Bidone   4 – Jahir de la Cruz    5 – Jorge Rosales    6 – Raúl Peñaranda    7 – Ángel Rodríguez    8 – Diego Prubner  9 – Antonio Alonso  10 – Juan Pablo Ferrari 11 – Alejandro Carrasco   12 – Héctor Alonso  13 – Fran Rojas 14 – Félix Valls   15 – Jerónimo Berruezo

16 – Javier Arauzo  17 – Juan Benito Torres  18 – Agustín Tolosa  19 – Eric Fajardo  20 – Ignacio Gaminde  21 – Pol Hernández   22 – David Jorge  23 – Carlos Fernández   24 – Javier Figuereo   25 – Kevin Waner de Lana

Últim partit de pretemporada abans de l’inici de lliga el dissabte dia 16 de setembre a les 18:00 h, davant el CR. Sant Cugat a “La Guinardera”.

Es presentaven dos equips amb algunes baixes però que no ha impedit gaudir d’un matinal de bon rugby.

Barça, com equip de Divisió d’Honor, era el clar favorit per la victòria final, i així ha sigut amb un resultat de 7-39. El marcador podria haver estat diferent, pero les impresicions típiques en aquestes alçades de la pretemporada han sigut determinants en el desenvolupament del partit.

El nostre objectiu, que no era un altre que conjuntar a l’equip de cara a l’inici de la temporada oficial i, de no patir cap lesió, s’ha complert al peu de la lletra.

Hem enllaçat bones fases de joc, tant ofensives com defensives contra un equip molt ben organitzat i amb jugadors molts desequilibrants, però que hem sabut contrarestar en la majoria de les ocasions.

En definitiva, molt bones sensacions i un gran ambient a l’equip. Ens veiem molt optimistes de cara a la temporada que s’esdevé.