Campionat Autonòmic S16 i S18: Tercer lloc per Catalunya

Els representants del nostre club han estat :

Com entrenadors : Jordi Molinero i Alvaro Hompanera

Com jugadors: Oscar Mato,Victor Montesinos,Tony Guijarro,Martí Membivre,Pol Hernández,Carlos Fernández,Sergio Molinero i Pol Durán.

Com fisios: Fede Ricotti y Belen Cuadro

Com delegat : Pepe Cárdenas

I com vice-president esportiu de la FCR . Domènec Rodríguez

 

INFORMACIÓ I FOTOS : FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY

http://rugby.cat/les-seleccions-catalanes-s16-i-s18-terceres-en-el-campionat-autonomic/

Aquest passat diumenge dia 8 de febrer, l’infantil i cadet de Catalunya van disputar-se la tercera plaça del Campionat de Seleccions Autonòmiques a les instal·lacions esportives del Castelldefels RUC, on van aconseguir el triomf davant d’Andalusia emportant-se la tercera plaça del Torneig, ambdós equips amb una diferència en el marcador que no donava opcions a l’equip rival.

Els equips dirigits per Jordi Molinero i Tomàs García van demostrar el treball dur realitzat aquestes últimes setmanes. Els catalans, amb bona possessió de l’ovalada, van jugar amb intensitat i dinamisme fins a l’últim minut de partit.

L’equip S16, que va vèncer 46 a 8, va arrencar l’enfrontament amb decisió. La línia 3/4 atacava ràpidament i as pocs minuts realitzaven dos assajos en mans de Barranco. El moviment de la pilota no cessava, anant a la mitja part 29 a 3. Durant el segon temps, Andalusia va defensar millor, però els nois de Molinero i García trobaven forats per on escapar-se i assajar.

Per l’altra banda, el S18, amb un resultat de 50 a 12, va començar amb un ensurt. Els andalusos van sortir al terreny de joc molt forts, sorprenent l’equip local amb un assaig. Tot i així, la reacció va ser positiva, Andalusia sense quasi opcions defensava els continus atacs dels catalans que arribaven a la mitja part amb 31 punts al marcador. En la represa, l’enfrontament va continuar en la mateixa línia arribant al final amb un molt bon resultat a la butxaca.

Pel que fa a la final, València S16 i S18 s’ha emportat la primera posició del campionat de Seleccions Autonòmiques, mentre que Madrid s’ha quedat amb la plata.

 

Per una altre banda també aquest passat cap de setmana, la Selecció Catalana Sub 21  va vèncer a València per 10 a 35 en el Complex Esportiu de Quatre Carreres, un partit marcat per la intensitat i la continuïtat del joc.

El XV de la ginesta, està  dirigit per Diego Godoy, Paco Baena i Álvaro Hompanera,

unnamed