AGUSTIN LOSADA RENOVA I SERÀ EL COORDINADOR ESPORTIU DE L’ESCOLA

Agustín Gabriel Losada, argentí de 29 anys, ha confirmat que seguirà, almenys, per una temporada més amb l’Hospi. El primera línia ha participat en 12 partits des que va arribar al gener a Espanya. Per la temporada vinent, a part de jugar, també s’encarregarà de dirigir la preparació física del sènior, i  la coordinació esportiva de l’Escola, ja que és professor en educació física.

“El Hospi tiene un gran grupo humano y creo que partiendo de esa base se pueden hacer grandes cosas”

“Tati” juga al rugby des de els 13 anys, i ha jugat sempre en el mateix club: OLIVOS RC, on va jugar a primera divisió i al TOP 14 de l’Argentina. Des de la seva arribada a L’Hospitalet s’ha integrat amb els seus companys i amb la ciutat: “mis primeros meses en Hospi fueron muy buenos, me recibieron de la mejor manera por parte del plantel, desde el principio han estado pendientes de cómo me encontraba y cómo me iba adaptando tanto al equipo como a la ciudad”.

La valoració de la renovació amb el club la veu amb gran expectativa, ja que el grup que hi ha és excel·lent i donen ganes d’apostar per un altre temporada junts; afirma Tati.