El S16 ja pensa en la temporada 2019/2020

Martí Argudo

Quan només fa uns dies que la temporada del S16 ha finalitzat el club ja comença a apuntar detalls del que serà la temporada 2019/2020. Per començar novetat a la banqueta, la propera temporada es faran càrrec de l’equip el Martí Argudo acompanyat del Gabi Duarte.

Martí, té una àmplia trajectòria al rugby català. Com a entrenador ha treballat una temporada amb el sub16 del BUC i 3 temporades amb l’equip sub 16 del CRUC.

Com a jugador va estar vinculat 11 anys a la UE Santboiana passant per totes les categories inferiors fins arribar a  sènior i després va jugar al BUC dues temporades a DHB. Va disputar dos europeus amb la selecció espanyola sub 18.

De la mateixa manera es comencen a conèixer novetats del funcionament de l’equip. Per començar els dies d’entranament passen de 2 a 3, s’entrenarà dimarts, dimecres i divendres de 18 a 19.30 hores i per arribar amb un bon nivell a l’inici de temporada des del mes d’agost els jugadors ja podran entrenar.

També es novetat el stage d’inici de temporada que es farà a Tossa de Mar els 6, 7 i 8 de setembre.

Finalment es preveu que el S16 faci un desplaçament a València durant el mes de novembre i participi al Campionat d’Espanya al mes de maig