Bienvenu Maxime!

Maxime Gelly, primera incorporació del club riberenc per a la temporada 2017-2018

Ja tenim una nova incorporació per a la temporada 2017/2018. Maxime, de nacionalitat francesa, juga de taloner, però també pot jugar de flanker o de número 8.

El jugador de 28 anys, 1,79 cm i 95 kg ha jugat en diferents lligues a Europa. Actualment juga al Munich RFC, de 2ª Divisió Alemanya, també ha jugat al CRIG Illrich, i a França al SA Rochefort, equip de féderale 2. Ha jugat també a Espanya, amb el XV Múrcia.

Es conegut per ser un jugador tècnic, amant del french flair, i bon defensor, a part de dominar el llançament de touch.

 

Ya tenemos una nueva incorporación para la temporada 2017/2018. Maxime, de nacionalidad francesa, juega de talonador, pero también puede jugar de
flanker o de número 8. El jugador de 28 años, 1,79 cm y 95 kg ha jugado en diferentes ligas en Europa. Actualmente juega en el Munich RFC, de 2ª división Alemana, también ha jugado en el CRIG Illrich, y en Francia en el SA Rochefort, equipo de féderale 2. Ha jugado también en España, con el XV Murcia.

Es conocido por ser un jugador técnico, amante del french flair, y buen placador, a parte de dominar el lanzamiento de la touch.

Nouvelle recrue pour la saison 2017/18. Maxime de nationalité française. Talonneur mais aussi flanker ou numero 8. Joueur de 28 ans, 1,79 pour 95kg il a joué dans différentes ligues européennes. actuellement joueur du Munich RFC en 2eme Division Allemande il a aussi jouer au CRIG Illkirch, au SA Rochefort en fédérale 2 et aussi en Espagne  au XV Murcia. Il est connu pour son jeu technique, aimant le French Flair, bon plaqueur et lanceur en touche.