CURSA SOLIDARIA AL CROSS ESCOLAR 2017

La gran novetat del Cross Escolar 2017, que es durà a terme el pròxim 11 de novembre, serà la celebració d’una Cursa Solidària, oberta a qualsevol persona, i que es correrà a les 10:45h sobre un circuit de 1.800 metres.Tots els diners recaptats aniran al projecte Aliança humanitària per a l’Alimentació Infantil, un programa dut a terme per la Creu Roja i que a l’Hospitalet ajuda a més de 900 famílies amb dificultats per garantir l’alimentació adequada dels seus fills/es.El preu del dorsal serà de dos euros, tot i que també existeix l’opció de col·laborar adquirint el dorsal 0. En aquest últim cas, la persona contribueix a la causa sense participar en la cursa. D’altra banda, Opel (Grup T Automoció) sumarà 2 euros més per cada dorsal.

Felicitem al Consell Esportiu per aquesta gran iniciativa.

MES INFORMACIÓ : CLICA AQUI

Comenzar una Conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *