Acord de patrocini amb Proquibsa

Tenim el plaer de presentar a Proquibsa com a espònsor principal del nostre club.
L’acord signat pel senyor Sr. Ferran Dubant, gerent de Proquibsa i el president del Club, el Sr.  Domènec Rodríguez, amplia la col·laboració de la firma amb la esponsorització de la nova samarreta que en breu vestirà el club.
Proquibsa, és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector de fabricació de detergents d’ús industrial, destinats a hostaleria, restauració, i col·lectivitats. L’èxit de Proquibsa radica en la capacitat de personalitzar productes d’alta qualitat, estudiats, formulats i adequats a cadascuna de les necessitats dels seus clients.
Per a Domènec Rodriguez és molt important comptar amb patrocinadors com Proquibsa que temporada rera temporada renoven el seu compromís amb el Rugbi Club L´Hospitalet i ens ajuden a créixer en els nostres projectes de futur.
Per la seva banda Ferran Dubant va manifestar que han estat els valors que transmet el rugbi el que els ha portat a ampliar aquest acord i va destacar el magnífic ambient viscut diumenge passat durant el Ciutat de L´Hospitalet on va estar presenciant els partits del femení i masculí.
Moltes gràcies Proquibsa !

Comenzar una Conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *