PRIMERA CATALANA : LLUITAREM PEL TÍTOL

Foto: @Senglars

L’equip sènior de Primera Catalana s’ha classificat matemàticament per jugar el ” playoff” pel títol mancant una jornada per finalitzar la fase regular,els jugadors de Diego Merino i Álvaro Hompanera han guanyat 9 dels 12 partits disputats i porten aconseguits 6 punts bonus,el proper partit el jugaran el dissabte 22 d’abril a les 18:30 amb Gòtics, en La Feixa Llarga.
Alvaro Hompanera ens deixa les seves impressions sobre aquesta ultima jornada en la qual l’equip va viatjar a Torroella de Montgrí per jugar amb Senglars .
Alvaro Hompanera, entrenador :
Diumenge passat ven jugar un intens i disputat partit contra un molt bon equip el Rugbi Club Senglars de Torroella de Montgri. Difícil encontre on es va viure un gran dia de rugbi, l’equip local animat  per una gran afició ens ho va posar molt complicat des del primer moment, Senglars va començar amb molta embranzida plantant-se en el nostre camp però després d’un bon maul seria el Hospi el que aconseguiria la primera marca ,vam tenir una altra clara oportunitat de anotar però després d’un greu error amb les línies del camp serien els Senglars els que escurçarien distàncies amb un cop de càstig, per acabar tancant una bona primera part de Hospi amb un altre cop gairebé de mig camp però centrat que deixava el resultat en 3-8 al descans.
La segona part va tenir  moltes més alternançes, gràcies al suport del seu públic els Senglars van posar en moltes dificultats a l’Hospitalet. Amb un resultat de 10-20, quan el partit semblava que es trencava per a l’equip visitant  va arribar el gran final del Torroella, amb la graderia bolcada amb el seu equip ens van posar en seriosos ensurts però una molt bona gestió dels últims minuts ens va donar una importantíssima victòria i  l’equip es classifica pels playoff pel títol de Primera Catalana amb el resultat final de 17 (BD) a 20 ACTA DEL PARTIT 
Destacar el gran ambient viscut el diumenge, amb una afició de primera i agrair per part de tot l’equip d’Hospitalet el tracte rebut per un gran club com són el Rugbi Club Senglars de Torroella de Montgri. Gran dia rugbi, un molt bon partit el disputat amb un contrari que mai es va donar per vençut enmig del millor ambient que es pot viure en un camp.

Font: FCR

One comment

Unirse a la conversación

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *